Currently looking at the Workplace Refurbishment 5 Tyndall Avenue project

This scheme delivered the refurbishment of University of Bristol’s main Computer Centre Building on Tyndall Avenue in the Tyndall’s Park Conservation Area.

The project involved the re-modelling of the first floor of cellular offices to provide a predominantly open plan office layout with 102 new hot-desk positions, a 20 person meeting room, bookable spaces, cellular office and ancillary office support spaces and facilities.  The new facilities provide accommodation for the Health Sciences Faculty alongside additional capacity for other occupants.

The open plan layout is designed to promote teamwork and collaborative working but has been carefully designed to ensure that high levels of acoustic privacy are imposed where appropriate through the use of high level acoustic baffles and moveable elements which screen the individual meeting cocoons within the main office area.